Nyári színek a körmödre

111.jpgMinden szezonban igazítod az öltözködésedet az adott évszakhoz – miért ne tehetnéd meg ugyanezt a manikűröddel is? A nyár közeledtével előkerülnek a csodás nyári ruhák a szekrényből, ha pedig ezt nyárias körmökkel egészíted ki, garantáltan tökéletes lesz az összhatás. De vajon mik azok a színek, amik nyáron trendik a manikűr terén?

Sárga, mint a nap

Legyünk őszinték: ha a nyárra gondolunk, az első szín, ami beugrik, az a sárga. Ez nem véletlen, hiszen a nyarat szinte mindenki a napsütéssel azonosítja. Ez a szín megjelenhet a körmeiden is, akár alapszínként, akár dekorációként. Szinte bármivel jól kombinálható, és igazán feltűnő, így a manikűröd garantáltan nem marad észrevétlen. Napbarnított bőrhöz és egy szép, sárga ruhához garantáltan nyerő választás.

A forró piros

A piros a forróságról juthat eszünkbe, mikor a nyári színekről van szó. Ez a szín sok mindenhez illik, egy piros, virágmintás nyári ruhához például verhetetlen. Ha alapszínként használod, arra figyelj, hogy mindenképpen sűrűbb lakkal fesd rá a mintát, mert a piros erősen átüthet – használj kifejezetten minták festésére kitalált körömlakkot rá, és akkor nem lehet gond.

Színes, mint a fagyi

A pasztellszínek örök klasszikusnak számítanak szinte minden téren, nem kivétel ez alól a manikűr sem. Nyáron ráadásul különösen aktuálisak, hiszen a fagyi is általában szép pasztellszínekben pompázik, így a körmünk is ezt juttathatja eszünkbe. Legyen rózsaszín, lila, zöld, kék – mindegy, csak pasztell legyen. Többféle színt is kombinálhatsz, így akár ombre festéssel is felhívhatod a figyelmet a körmeidre.

Neonszínek

A nyár nem éppen a visszafogottság időszaka. Ez jó hír azoknak, akik egyébként is szeretik a feltűnést. A neonszínek az öltözködésben sem ritkák az utóbbi időben, ezeket pedig kiválóan ki lehet egészíteni hasonló körömlakkal. Szégyenlősebbeknek ugyanakkor nem ajánlott, mert tényleg elég feltűnő lehet.