Fémes körmök: mihez passzolnak?

metal_nails.jpgA fémszínű körömlakkok láttán sokan kapják fel a fejüket „úúú, de jól néznek ki” felkiáltással. Jó páran már rohannánk is bevásárolni belőlük, azonban egyszer csak felmerül a kérdés: mégis mihez fogjuk tudni ezeket felkenni? Nos, a fémes körömlakkok valóban nem tekinthetők éppen hagyományosnak, azonban vannak olyan összeállítások, melyekhez remekül passzolnak.

Flitteres, csillogó felsők, koktélruhák

Ezek általában partikra, bulikra kerülnek elő, azonban csillogásukhoz remekül passzolnak a fémes körömlakkok, így bátran alkalmazhatjuk őket. Nem állítjuk, hogy az összhatás nem lesz kihívó és figyelemfelkeltő, de mindenképpen tökéletes összhangban lesznek a körmeid az öltözékeddel – és végülis ez volt a cél, nem?

Hasonló színű kiegészítőkhöz

A körömlakkokat kiválóan lehet igazítani a kiegészítőinkhez, így az övhöz, táskához. A kis fekete ruci szinte minden helyzetben kiváló választás, és gyönyörűen feldobható ezüst, vagy éppen aranyszínű övvel, táskával és cipővel. Ha pedig igazán ütős képet szeretnénk összehozni, ezt fokozhatjuk ezüst, illetve arany fémes körömlakkal is.

Szegecses holmikhoz

A szegecses holmik nagyon divatosak az utóbbi években. A szegecsek lehetnek arany, illetve ezüst színűek is, az egyéni ízlés dönti el, ki melyiket használja. A fémes körömlakkok tökéletesen passzolnak a szintén fém szegecsekhez, így ha szívesen hordasz ilyesmivel díszített ruhadarabokat, a fémes körömlakkodat is bátran használhatod!