Így díszítsd a körmöd húsvétra!

husveti.jpgAz alkalomhoz illő körömdíszítés mindig telitalálat, nincs ez másként húsvétkor sem. Ha igazán trendi akarsz lenni, dobd fel a manikűrödet némi húsvéti díszítéssel, ami mind a színvilágot, mind a mintákat jelentheti. A legjobb és legegyszerűbb húsvéti manikűr tippeket szedtük össze neked, hogy alkalomhoz illőek legyenek a körmeid!

Matricával gyors lehetsz!

Ha nincs sok időd a körmöd díszítgetésére, a matricák kiváló megoldást jelenthetnek számodra. Csak annyi a dolgod, hogy keress egy számodra megfelelő alapszínt (érdemes a húsvéthoz igazodni a színvilággal, szóba jöhet például a sárga és a zöld), majd válaszd ki a neked leginkább tetsző matricát és miután megszáradt a lakk, ragaszd fel a körmeidre. Ha ez kész, fedőlakkal fixálhatod az egészet.

Egyszerűbb minták tollal

Jó szolgálatot tehetnek a körömfestő tollak, melyekkel vékony vonalakat lehet rajzolni, így könnyebben tudunk szabad kézzel mintát festeni a körmeinkre. Nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni, festhetünk rájuk egyszerű tojásokat vagy éppen nyuszikákat – a lehetőségeknek csak a képzeletünk, na és a kézügyességünk szabhat határt. Körömfestő toll helyett rózsafa pálca is jó lehet.

Sablonok

A sablonok nagyon egyszerűvé teszik a köröm dekorálását, és szinte minden alkalomra lehet találni néhányat. Húsvéti körömsablonokkal is találkozhatunk. Csak arra kell figyelni, hogy ne túl vastag rétegben kenjük fel a körömlakkot, így ugyanis egységesebb lesz. Fedőlakk használata kötelező, de csak akkor, ha a többi réteg már megszáradt.