Nyári minták a körmödre

nyari_kormok.jpgA nyár közeledtével egyre inkább eluralkodhat rajtunk a nyaralás, a szabadság hangulata. Ez meglátszik az emberek öltözködésén, stílusán, sminkjén – és a nők körmein is. Ha neked is fontos, hogy a szezonhoz passzoló manikűröd legyen, ne elégedj meg a színhatással, vess be mintákat is, amik a nyárra emlékeztetnek! Ha ügyes vagy, percek alatt látványos nyári manikűrt készíthetsz magadnak!

Strand a körmökön

Ha nyár, akkor strand, ez egyértelmű. Miért ne jelennének meg ilyen minták a körmeiden? Az alapszínt dobd fel színes strandlabda matricákkal, vagy éppen úszógumikkal, ezzel garantáltan sikered lesz. Mindemellett még a legunalmasabb munkanapon is jobb kedvre derülsz, ha ránézel a körmeidre, és eszedbe jut a hétvégi strandolás, esetleg a heteken belül esedékes nyaralás.

Napsugarak a körmökön is

Természetesen a nyár nem is igazi nyár napsütés nélkül. A legtöbb embernek az első dolog, ami eszébe jut a nyárról, az a napsütés. Miért ne jelenhetnének meg tehát a napsugarak a körmeiden is? A Nap ráadásul egy elég jól variálható minta, lehet mosolygós arca, adhatunk rá napszemüveget, üdítőt a kezébe, és még hosszasan lehetne sorolni. Ha ügyes vagy, felfestheted a körmeidre, ha nem érzel magadban ehhez elég kézügyességet, válaszd a matricás megoldást!

Bármi, ami vidám és színes

Mivel a nyár alapvetően a vidámság évszaka, gyakorlatilag bármilyen minta szóba jöhet, ami vidám és színes. Az évszakra való tekintettel jó választás lehet például egy tölcsér többgombócos fagyi, napszemüveg, de maguk a színek is megteremthetik a nyári hangulatot. Egy sima színes csíkos minta is nagyon hatásos lehet, ha a megfelelő színeket használod fel hozzá!