Legyél profi műkörmös házilag!

nails-inc-crop-2.jpgA műkörmök gyönyörűek, ahhoz azonban, hogy igazán szépek legyenek, profi szaktudásra van szükség. De ki mondta, hogy ezt nem tanulhatod meg akár házilag is? Nem feltétlenül kell tanfolyamot elvégezni ahhoz, hogy megcsináld a saját körmeidet, egy kis tájékozódás, tanulás, és máris képes leszel rá. Fontos azonban, hogy mások körmével ne dolgozz végzettség híján! De hogyan is tanulhatod meg profin megcsinálni a saját körmeidet?

  1. Látogass el a műkörmöshöz! Furcsán hangozhat, hiszen éppen az lenne a lényeg, hogy magad tudd megcsinálni a körmeidet, ez mégis fontos lépés, ugyanis a körmösnél megfigyelheted, mit hogyan csinál, így könnyebben tanulhatod meg magad is.
  2. Tájékozódj! Járj utána, hogy milyen márkájú anyagokkal érdemes dolgozni, melyek a legjobbak. Ez nagyon fontos, mert egyrészt a műköröm szépsége, másrészt a valódi köröm egészsége múlhat az anyagok minőségén. Nem utolsósorban pedig a munka is jóval könnyebb, ha megfelelő minőségű anyagokkal dolgozol.
  3. Használd a netes videókat! Az internetnek hála, már semmit nem lehetetlen megtanulni otthon. A világhálón számtalan videót találsz, amik lépésről lépésre mutatják be, hogyan csinálhatsz magadnak gyönyörű körmöket, használd őket!
  4. Tanulmányozd a trendeket! Ha igazán divatos körmöket szeretnél, természetesen mindig tisztában kell lenned azzal, hogy mi a divat, mi az, ami az adott szezon slágere. Ehhez persze figyelemmel kell követned a műköröm divatot – cserébe viszont garantáltan látványosak lesznek a körmeid!
  5. Gyakorolj sokat! Elsőre valószínűleg nem lesz olyan az eredmény, mint vártad, de ez ne keserítsen el! Minél többet gyakorolsz, annál profibb leszel. Ebben sokat segítenek a beszerezhető eszközök is, amik nagyban képesek megkönnyíteni a minták felfestését, felrakását a körömre.