Drága-e az otthoni műkörmözés?

manicure.jpgSzeretsz műkörmözni? Nem vagy vele egyedül, azonban ha gyakran látogatsz el a körmöshöz, nyilván azt is tudod, hogy súlyos anyagi vonzata van. Nem csoda, hogy egyre többen gondolkodnak el azon, hogy beszerzik a szükséges eszközöket, és megtanulnak otthon műkörmöt építeni.

Sok eszközt kell beszerezni

Alapvetően nem lenne rossz gondolat, hogy magunk készítsük a műkörmöket, hiszen így megspórolhatnánk a körmös árát. Sokan azonban már ott elakadnak, hogy nem tudják, milyen eszközöket kellene beszerezni. Szerencsére léteznek komplett kezdő szettek, amikkel el tudsz indulni, ha komolyan gondolod az otthoni műkörmözést. Ezekben minden megvan, amiben szükséged lesz.

Komoly beruházás

Ha jó minőségű eszközökkel akarsz dolgozni, bizony számolnod kell azzal, hogy az elején nagyobb összeget kell fordítani az eszközök beszerzésére. Ez sajnos nem megy másként, mert a műkörmözéshez számos olyan dologra lesz szükséged, amik egy alap manikűr szettben nem találhatók meg. Cserébe viszont profi színvonalon tudsz majd dolgozni.

Tényleg drága a drága?

Sokakat ijeszt meg, mikor szembesülnek vele, hogy mi mindent kell megvenni, és ez mennyi pénzbe kerül. Jól gondold azonban végig: ezt az alapcsomagot csak egyszer kell megvenned, utána minden adott lesz a körmözéshez, csak néha-néha kell valamit pótolni. Ne nehéz kiszámolni, mennyi idő alatt jön vissza a készlet ára, ha nem fizetünk alkalmanként több ezret a körmeinkért.