Hogyan díszítsd a lábkörmeidet?

labmukorom.jpgA lábkörmök díszítése a nyári időszakban éppen olyan fontos, mint a kéz körmeinek díszítése. Ahogy jön a melegebb idő, előkerülnek a papucsok, szandálok, nyitott orrú cipők, így a lábkörmök is. Akinek a lábkörmei szépek, ápoltak, nincs oka aggodalomra. Mivel közeleg a jó idő, íme néhány trükk a lábkörmök díszítéséhez!

Hangold össze a kezeddel!

Nem tudsz mellényúlni, ha a lábkörmeidet ugyanolyanra fested, mint a kezeden lévő körmöket. Ezzel máris teremtesz egy rendszert, így az összkép harmonikus lesz. Ha például a kezeden rózsaszín körmöket viselsz, jó ötlet., ha a lábadon is ilyenek, és az is jól mutat, ha az esetleges díszítések is egyformák a kéz és a láb körmein.

Igazítsd az öltözékedhez!

A kéz körmeivel kapcsolatosan is jó ötlet, ha az öltözékünkhöz igazítjuk a színt, ugyanez a helyzet a lábkörmökkel is. Összehangolhatjuk a felsőnk, de akár a nadrágunk színével is, de a legjobb, ha a kiegészítőkhöz igazítjuk, mint például a táska vagy éppen az öv. Ennek a módszernek egy hátránya van, mégpedig az, hogy talán gyakran kell változtatni a köröm színét.

A verhetetlen natúr

A természetesség soha nem megy ki a divatból, így például örök sláger marad a francia manikűr is. Ezt lábon is bátran alkalmazhatjuk, nem tudunk vele mellényúlni, hiszen mindenhez jól passzol. Ha magában unalmasnak találjuk, feldobhatjuk néhány strasszal vagy egy-egy körömmatricával, így egyedibb lesz az eredmény.