Árulkodó kezek

brokennail.jpgTe is hallottad már a mondást, mely szerint a kezed sokat elárul rólad? Nos, ez kétségtelenül igaz, különösen, ha azt vesszük figyelembe, hogy sokan elsőként a kezét nézik meg egy másik embernek. De vajon mit árul el rólad a kezed állapota?

Mennyire követed a divatot?

A kezed, főként a körmeid milyensége árulkodhat arról, hogy mennyire vagy naprakész a trendeket illetően. Erre igen egyszerű a magyarázat: ha körmeid a legújabb divatnak megfelelő színekben pompáznak, és a legtrendibb mintákat ábrázolják, könnyű kitalálni, hogy fontos számodra a divat és a nőies megjelenés.

Ápoltság

Egy sokkal fontosabb dolog, amiről a kezeid, körmeid árulkodnak az, hogy mennyire vagy ápolt. Gondolj csak bele, egy koszos kezű ember, akinek a körmei alatt is piszok van, nem tűnik éppen a legápoltabbnak, és bizony sokszor taszító hatást kelt. Érdemes tehát mindig odafigyelni a kezed és a körmeid tisztaságára, hogy sose mutasd magad ápolatlannak.

Törődsz-e magaddal?

Szoros kapcsolatban van az ápoltsággal, de mégsem teljesen ugyanaz az igényesség. Ha a körömlakkod állandóan le van pattogva, kopva, alighanem az a kép fog rólad kialakulni, hogy nem vagy igényes magadra. Ha kilakkozod a körmöd, figyelj arra, hogy csak addig hagyd fent a lakkot, amíg az szép is. Ha nincs sok időd, és tartós megoldást keresel, a gél lakk és a műköröm jó szolgálatot tehet neked.