A zebramintás körmök elkészítésének három módja

How-you-can-paint-simple-zebra-print-nail-designs-on-your-nails.jpgRengetegszer láthatunk újságokban, a körmösnél, vagy az interneten zebracsíkos körmöket, amik igazán feltűnőek. Nem csoda, ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy ilyet viselj, azonban valljuk be, ránézésre elég bonyolultnak tűnik a zebracsíkos köröm elkészítése. Ez azonban nincs így, az alábbiakban három módszert mutatunk be, amivel pillanatok alatt elkészítheted!

Mielőtt nekiesnél a csíkok felvitelének, fontos, hogy kiválaszd a megfelelő színeket! Ez a manikűr úgy mutat jól, ha az alapszín világosabb, mint a csíkok, ráadásul így elkészíteni is könnyebb. Fontos, hogy jó minőségű lakkokat használjunk, így szebb és tartósabb lesz az eredmény. Egy ilyen manikűr esetében a fedőlakk nagyon fontos, semmiképpen ne feledkezz meg róla!

Pálcikával, saját kezűleg

Az első módszer nem bonyolult, de igényel némi kézügyességet. Ehhez egy fogpiszkáló, vagy kihegyezett rózsafa pálcára lesz szükséged. Kend föl az alapszínt, várd meg, míg megszárad, majd a pálcával óvatosan rajzold be a csíkokat. Ha a csíkok is tökéletesen szárazak, jöhet a fedőlakk, amitől egységesebb, szebb képet ad majd az egész manikűr.

Sablonnal

Léteznek olyan sablonok, melyek nagyban képesek megkönnyíteni a dolgodat, ha egy különleges manikűrt szeretnél elkészíteni. A sablonokat használni nagyon egyszerű: az alapszín száradása után fölragasztod a sablon, a másik színnel átfested, megvárod, míg megszárad, majd leszeded. Ezt követően persze fixálni kell az egészet fedőlakkal. Fontos, hogy a körömlakkot vékonyan kend fel, mert csak így lesz szép a végeredmény.

Matricával

A körömdíszítés terén ma már szinte mindent meg lehet oldani matricával, számtalan fölragasztható mintát találhatunk. Ha zebracsíkos körmöket szeretnél, de nincs sok időd, íme a leggyorsabb megoldás: kend föl az alapszínt, száradás után pedig egyszerűen ragaszd rá az előzetesen megvásárolt, csíkokat formázó matricákat úgy, ahogy neked tetszik. Ha megvan, kenj rá fedőlakkot, és kész is!

 

Kép forrása: http://bbbpretty.com/paint-zebra-print-nail-designs/