Csavard az ujjaid köré az univerzumot!

galaxy2-2.jpgKözeledik a kutatók éjszakája az idei évben is, ahol ezzel a lenyűgöző, házilag is könnyedén elkészíthető manikűrrel garantáltan hatalmas sikert arathatsz a tudós fiúk körében. :) A végeredmény igazán mutatós, az elkészítés pedig elképesztően könnyű.

Amire szükséged lesz:

Talán első ránézésre bonyolultnak tűnhet, azonban az elkészítése inkább időigényes mint bonyolult, kis türelemmel pedig a végeredmény garantáltan látványos.

Első lépésként vigyük fel a fekete lakott egyenletesen a körmökre és várjuk meg, míg teljesen megszárad. Ezt követően vékony rétegben vigyük fel az áttetsző flitteres lakkot, lehetőleg olyat, amiben apró, gyöngyház flitterek vannak csak, ugyanis ez biztosítja majd az éjszakai égboltra emlékeztető csillogást.

Ha ez a réteg is megszáradt, jöhet a neheze. A sminkszivacs segítségével foltokban hordjuk fel a királykék réteget a körmökre, majd jöhet hasonlóan a világoskék, de ebből csak keveset használjunk. Ha szívesen szöszölünk vele, a királykék mellett sötétlila árnyalatot is vihetünk fel, azonban arra ügyeljünk, hogy ezek mellett a fekete alapszín is érvényesülni tudjon.

Végezetül a pontozótű segítségével helyezzünk el néhány gyöngyházszínű, esetleg fehér pöttyöt a körmökön, ezek lesznek a csillagok. A végeredmény magáért beszél és garantáltan jól mutat már közepes hosszúságú körmökön is!

 galaxy5-2.jpg

Fotók forrása:Chalkboard Nails

Címkék: kreatív manikűr