A leopárdmintás körmök trükkje – otthon is elkészítheted!

leopard-nails2.jpgA leopárdminta hosszú évek óta előkelő helyet foglal el a trendek világában. Megjelenésekor sokan gondolhattuk, hogy múló hóbort, de ahelyett, hogy eltűnt volna, egyre több területen kezdett el hódítani. Ennek eredményeképpen a leopárdminta már nem csak a ruhákon, hanem a körmökön is megjelent. Első ránézésre bonyolultnak tűnik elkészíteni egy ilyen manikűrt, valójában azonban pofonegyszerű, mégis látványos, és csak minimális kézügyességet igényel!

Minőségi lakkokkal dolgozz!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni annak fontosságát, hogy mindig minőségi körömlakkot használj! Lehetsz bármilyen profi, vethetsz be díjnyertes trükköket, ha a körömlakk rossz minőségű, igen silány lesz a végeredmény. A jó lakk nem túl sűrű, de nem is túl folyós, és szépen fed. Ilyen körömlakkokat a szivárvány minden színében találhatsz itt.

Így készül                                          

A leopárdmintás körmökhöz három színre lesz szükséged: egy alapszínre, és két másikra, amiből a foltokat csinálod meg. Az alapszínt egyszerűen kend föl a körmödre, majd amikor megszáradt, jöhetnek a foltok. Ezek elkészítése pofonegyszerű: az egyik (lehetőleg a világosabb) színnel formázz szabálytalan foltokat. Ha ezek megszáradtak, a másik színnel keretezd őket, de nem kell, hogy pontos légy, sőt, nyugodtan ki is hagyhatsz részeket, ezek fogják kiadni a mintát.

Mit használj?

Ehhez a manikűrhöz nincs szükséged különleges eszközökre. Ahogy már említettük, fontos, hogy jó minőségű lakkokat használj, emellett egy rózsafa pálcára lesz szükséged. A pálcát egy késsel hegyezd ki, a végét kissé tompítsd le, és kész is van a tökéletes pingálóeszköz! Ezzel precízen tudsz majd rajzolni a körmödre, így nem lesz nehéz a minta elkészítése.

 

Kép forrása: http://hudabeauty.com/2011/06/22/trend-to-try-leopard-nails/