Gyönyörű karácsonyi manikűr percek alatt!

christmas_manicure.pngKarácsonykor is sokan igyekszünk alkalomhoz illő manikűrt készíteni, azonban bármennyire is rákészülünk, az ünneppel kapcsolatos teendők, készülődés miatt nem biztos, hogy marad is időnk megcsinálni. Az alábbiakban néhány olyan trükköt mutatunk, amivel percek alatt szép, karácsonyi manikűrt varázsolhatsz magadnak!

Csillámok a köröm végén

Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módszer, ha sima, átlátszó körömlakkal kened be a körmeidet, és még mielőtt megszáradnának, aranyszínű csillámba mártod az ujjaid végét. A végeredmény egy szép, ízléses, csillogó manikűr lesz, ami a karácsony gyönyörű fényeihez tökéletesen passzol – kell ennél több néhány perc alatt?

Matricák

A jó öreg matricás trükk ilyenkor is segít: egy általad választott színnel (karácsonyra való tekintettel pirossal, vagy aranyszínnel), majd ha megszáradt a lakk, egyszerűen ragaszd rá a kiválasztott matricát. Ez lehet karácsonyfás, masnis, ajándékos, a határ a csillagos ég. Hogy egyenletesebb legyen a hatás, kend át az egészet fedőlakkal.

Színek varázsa

A karácsonynak megvannak a maga jellemző színei, mint a piros, az arany, esetleg a zöld. Ha ezeket a színeket használjuk a manikűr elkészítéséhez, az is elég lehet a karácsonyi hangulathoz. Nem muszáj mindegyik körmöt ugyanolyanra festeni, igen látványos például, ha a gyűrűsujj körmét más színűre festjük – a lényeg, hogy a színek a karácsonyt idézzék.

 

Kép forrása: http://zabranjeni-grad.blogspot.hu/2012_12_01_archive.html