Hogyan díszítsd a körmödet 2015-ben?

the-blonds.jpgFeltűnő színek, formák, minták és különleges megoldások – röviden ezzel jellemezhető a 2015-ös műköröm divat. Ha szívesen pepecselsz a körmöd díszítésével, idén kibontakoztathatod a kreativitásodat, ugyanis szinte minden megengedett, ami kicsit is eltér a megszokottól. Kétféle szín egy körmön, feltűnő strasszok, látványos díszítés: a határ a csillagos ég!

Menő a fekete-fehér kombó

A fekete és a fehér ritkán jelenik meg egy körmön, 2015-ben azonban még ez is lehetséges! Nyugodtan kombinálhatsz teljesen elütő, ellentétes színeket feltűnően. A körmöd egyik felét festheted feketére, a másik felét fehérre, a választóvonal lehet függőleges, de akár vízszintes is. Nincsenek szabályok, még a vonal precizitására sem kell figyelned!

Sötét körömhegyek

A francia manikűr örök klasszikus, ez az a típus, ami sosem megy ki a divatból Idén azonban ezt is megvariálhatod egy kicsit, hogy különleges, egyedi legyen. Feltűnő hatást érhetsz el, ha megfordítod a színeket: a körömhegyet fesd sötétre, az alsó részt pedig világosra. Lehetnek fehér körmökön lila körömhegyeid, de akár sárga-kék, vagy rózsaszín-lila kombináció is szóba jöhet – bármi, ami megmozgatja a fantáziádat!

Strasszok minden mennyiségben

2015-ben a körömdíszítő elemekből nem lehet túl sok! Bár a különböző köveket, szegecseket, strasszokat eddig visszafogottan használtuk, idén bátran eshetsz túlzásokba! Akár az egész körmödet kirakhatod különböző színű strasszokkal, bogyókkal, vagy flitterekkel, még ez sem számít túl hivalkodónak! Nyugodtan próbálj ki bármilyen díszítőelemet, akár többet is használhatsz egyszerre!

 

Kép forrása: http://www.beautyworldnews.com/articles/12009/20140914/get-the-runway-look-nail-trends-from-spring-2015-new-york-fashion-week-collections-nail-trends-fall-2014-oxblood-metallic-gold-silver-jewlel-tone-nails-clear-nude-nails-french-manicure.htm